donderdag 12 juni 2008

Maandag 5 Mei Daytona beach

Vandaag gaan we naar Daytona beach. Het lijkt me zo leuk om eens met de auto op het strand te rijden, te parkeren en 5 meter ernaast neer te ploffen. Na een stukje gereden te hebben was daar een stoelen en parasol verhuur. 4 stoelen en parasol geregeld en plekje uitgezocht. Het zand is daat zo hard dat de parasolman een grote boor bij zich heeft om een gaatje te kunnen maken. Al gauw zag rick dat je kon parasailen achter een speedboot. Dat leek hem nou zo gaaf. Zijn zuster moest eerst even de kat uit de boom kijken (of de parachute achter de boot in dit geval). Na eens een ritje gekeken te hebben leek het haar ook wel wat. Wij zijn eerst samen naar de verhuurder gelopen om te kijken wat dit ging kosten. Hoe langer het touw achter de boot , hoe duurder het word, dus wij vonden de goedkoopste versie van 200 voet wel goed genoeg. Als wij zelf mee wilde als toeschouwer kostte dat ook nog 10 dollar p.p. extra. We gingen eerst met een ander bootje de branding door naar de speedboot zelf ,die verder op het water lag. De rit er naar toe was al super! De "kapitein"was echt zo'n vrijbuiter type en hij deed het leuk. Op die andere boot aangekomen werden ze ingesnoerd en gingen ze omhoog.









Ze hingen best lang in de lucht, we hadden mazzel de boot vaarde een heel eind rechtdoor om bijna op het eind van het strand de volgende vliegers op te pikken. De vorige vliegers hadden een klein rondje gevlogen, wij hadden echt mazzel hierdoor. Bijna beneden nog even dippen en weer even omhoog en toen was het uit met de pret. Ze waren wild enthiousiast, het was echt top!





Na een aantal uurtjes op het strand te hebben gelegen zijn we richting Tittusville gegaan. Morgen willen we de Black Point Wildlive Drive rijden en als we 1 ding geleerd hebben is het dat als je dieren wilt zien, je er vroeg bij moet zijn. Een hotel om de hoek is dan handig.

Geen opmerkingen: